• 06-41226543
 • hermanconnects@gmail.com voor een SEO check

Klanten Connect your World

Logo Connect your World, Klanten

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World is een jong en sprankelend bedrijf, wat recent is begonnen. Dat betekent niet dat ik geen ervaring heb. Ik heb een bak aan ervaring opgedaan in vaste dienst. Ik heb vele jaren bij Aegon gewerkt en daarna bij diverse wat kleinere organisaties. SEO, Content Marketing, UX design en websites in WordPress bouwen zijn mijn specialiteit. Inmiddels ben ik als ZZP-er bij diverse partijen aan de slag. Houd deze pagina in de toekomst in de gaten om te zien welke successen SEO Bureau Connect your World heeft behaald.

1. Middelgrote makelaar uit Den Haag

Voor een middelgrote makelaar uit Den Haag heb ik in 80 uur de website verbeterd op het gebied van SEO & UX design.

De volgende zaken zijn aangepakt:

 • Onpage SEO: teksten SEO vriendelijk gemaakt, teksten verbeterd en aangevuld.
 • Het optimaliseren van afbeeldingen: Smush plugin gebruikt, alt teksten ingevuld, informatieve en korte bestandsnamen.
 • Linkbuilding profiel sterk verbeterd en aangevuld. Een interne linkstructuur aangebracht en een groot backlink profiel van de grond af aan opgebouwd.
 • Snelheid website verbeterd door het invoeren van caching en het minimaliseren van CSS & Javascript bestanden.
 • UX design: social media buttons toegevoegd en gezorgd dat telefoonnummers en e-mail adressen ook op mobiel kunnen worden aangeklikt.

Resultaat:

4 top 1 rankings.
11 top 3 rankings.
12 top 5 rankings.
17 top 10 rankings.

Dit is een sterke verbetering van de oorspronkelijke situatie, waarin deze makelaar vooral op pag 4 tm 6 gerangschikt stond.

2. TFK Installatie Service Amsterdam

TFK Installatie Service is een allround Loodgieter uit Amsterdam, Haarlem en omstreken. Ze zijn zowel goed in onderhoud als in reparatie en ze werken voor particuleren en bedrijven. De website is gemaakt door Webmolen uit Amersfoort. De website ziet er prima uit. Alleen de rankings waren nog niet op het niveau wat men voor ogen had. Daarom kreeg ik het verzoek om een goed linkbuilding profiel op te zetten om de rankings een boost te geven.

3. Praktijk Wederzijds, Amsterdam

Praktijk Wederzijds is een praktijk uit Amsterdam gespecialiseerd in Relatietherapie, Gezinstherapie & Mediation. De eigenaar haalde leads binnen via Google Ads, maar eigenlijk niet via de organische weg (SEO). Hij wilde beter vindbaar zijn op de voor hem relevante zoekwoorden. Als eerste stappen heb ik daarom voor hem het volgende gedaan:

 1. Bestaande content geoptimaliseerd
 2. De interne sitestructuur verbeterd
 3. Een sterk Linkbuilding profiel aangemaakt
 4. Een Privacyverklaring toegevoegd
 5. Een eigen logo laten ontwerpen

De eerste resultaten zijn bemoedigend te noemen. Diverse zoekwoorden zijn van de top 100 naar de top 10, top 20 gegaan. Voor de toekomst gaan we meer content aan de website toevoegen en gaan we een social media profiel implementeren.

SEO specialist Den Haag inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO Bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren SEO specialist & Content Marketing expert. Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht & Breda. Heeft u een vraag? Of wilt u mij inhuren als SEO specialist of Content Marketing expert? Surf naar Mijn Contactpagina en bel of mail mij.