• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

Hoger in Google als taxibedrijf

Hoger in Google als taxibedrijf

Hoe kom ik bovenaan in Google, Bovenaan Google, Bovenaan in Google, Bovenaan bij Google
Hoe kom ik bovenaan in Google, Bovenaan Google, Bovenaan in Google, Hoger in Google, Bovenaan bij Google

Hoger in Google

Veel bedrijven hebben de wens om hoger in Google te staan met hun website op de voor hen relevante zoekwoorden. Dit geldt zeker ook voor taxibedrijven of taxicentrales. Mensen die een taxi nodig hebben, pakken vaak hun mobiel er bij en nemen contact op met het taxibedrijf. In 9 van de 10 gevallen doen ze dit met het taxibedrijf, dat na de zoekopdracht bovenaan bij Google staat. Een positie bovenaan in Google levert dus extra omzet en daardoor meer winst op. Maar hoe komt u hoger in Google? Dat vertellen wij u in de nu volgende blog.

Hoger in Google, Bovenaan in Google, Bovenaan Google
Hoger in Google, Bovenaan in Google, Bovenaan Google

Lokale SEO

Een taxibedrijf opereert bijna altijd in een specifieke stad of regio zoals bijvoorbeeld in Den Haag of Rotterdam of in de provincie Noord Brabant. Lokale SEO is niet veel anders dan normale SEO optimalisatie. In feite houdt u rekening met de lokale context. Dat houdt in dat u relevante zoekwoorden of trefwoorden combineert met locatie gebonden zoekwoorden, die bijvoorbeeld een plaats, stad, dorp, provincie of regio weerspiegelen. Relevante zoekwoorden zijn dan bijvoorbeeld:

  • taxi Den Haag
  • Taxibus Tilburg
  • Taxi Centrale Noord Brabant

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf is een van de belangrijkste gratis SEO tools. Wilt u scoren met lokale SEO? Dan is de inzet van Google Mijn Bedrijf cruciaal. U kunt gratis posts over uw bedrijf op Google Mijn Bedrijf plaatsen en nog talloze andere functionaliteiten toepassen, die de lokale vindbaarheid van uw website ten goede komen.

Google recensie

De laatste jaren vindt Google het steeds belangrijker, dat u als bedrijf communiceert met uw klanten of potentiele doelgroep. Verzamel daarom als taxibedrijf zoveel mogelijk Google recensies van uw klanten. Dit kan in Google Mijn Bedrijf heel gemakkelijk door een review of recensie link via de mail naar uw klant te sturen, zodat deze zo gemakkelijk als mogelijk een review op Google voor u kan achterlaten. Een Google review kan dus een positieve impact hebben op de SEO optimalisatie van uw website. Daarnaast zijn reviews of recensies op Google steeds belangrijker, omdat toekomstige klanten het steeds meer van eerdere Google recensies laat afhangen of ze met uw bedrijf in zee gaan. Wees trouwens ook niet bang voor een negatieve review. Zie dat als een kans voor de klantenservice. Google begrijpt echt wel, dat u niet alleen maar 5 sterren reviews kan scoren.

Afbeeldingen en keywords in Google Mijn Bedrijf

U kunt ook afbeeldingen plaatsen in Google Mijn Bedrijf. U heeft apart de mogelijkheid om een afbeelding van uw logo en van uw bedrijfspand te plaatsen. Andere relevante afbeeldingen kunt u plaatsen met relevante zoekwoorden zoals taxibus Amsterdam of taxi Den Haag verwerkt in de bestandsnaam van de afbeelding. Bij Google Mijn Bedrijf kunt u ook een lijst van de 10 meest relevante zoekwoorden opstellen, die uw taxibedrijf het beste omschrijven. Deze zoekwoorden kunt u ook weer combineren met zoekwoorden met een lokale context.

Landingspagina’s

Landingspagina’s kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de lokale SEO van een taxibedrijf. Als taxibedrijf vervoert u uw klanten van locatie A naar locatie B en misschien ook weer terug. Uw potentiele doelgroep bevindt zich dus niet op 1 specifieke locatie. Als taxibedrijf kunt u met landingspagina’s klanten trekken uit verschillende steden en dorpen. Dit doet u door de landingspagina locatie gebonden te optimaliseren voor SEO.

SEO linkbuilding

Linkbuilding is al jaren een van de belangrijkste onderdelen van SEO zoekmachineoptimalisatie. Hoe meer links er van andere relevante websites naar de website van uw taxibedrijf linken, hoe beter het is voor de SEO optimalisatie van uw taxi website. Een bedrijf linkt namelijk alleen naar u, als het uw website interessant genoeg vindt om naar te linken. Dit onderdeel van SEO maakt voor ruim 30% van het totaal uit hoe hoog uw website positie in Google wordt.

Hoger in Google

SEO & Content Marketing Blogs

SEO specialist Den Haag inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO & Content Marketing bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren SEO specialist en linkbuilder. Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. We hebben bijvoorbeeld veel SEO projecten succesvol afgerond in Leiden, Zoetermeer, Delft en Rijswijk. Heeft u een vraag over lokale SEO? Of wilt mij inhuren als SEO specialist? Klik dan op onderstaande button.

connectyourworld

Mijn naam is Herman Geertsema. Ik ben de eigenaar van SEO & Content Marketing Bureau Connect your World uit Den Haag. Wij voeren projecten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Hoe kom ik bovenaan in Google is een vraag die ik kan beantwoorden. Gespecialiseerd in lokale SEO, linkbuilding, content marketing & Google Ads.

Laat je bericht achter

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.