• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com voor een SEO check

Google Ads campagnes voor een scherp tarief

Google Ads, SEO
Met Google Ads kan je doelgericht adverteren tegen soms al een gering bedrag.

Met Google Ads vind je meer klanten.

Google Ads zorgt meer klanten, meer omzet en dus meer winst. Als je Google Ads slim inzet, hoeft dat niet veel te kosten en bereik je de mensen of doelgroep, die voor jou van belang is. Dit is geen hogere wiskunde en vaak een kwestie van je gezond boerenverstand gebruiken. Alleen op Google Ads vertrouwen is geen slimme zet. Het moet een onderdeel zijn van je algehele online strategie. SEO bureau Connect your World pleit daarom altijd voor het slim inzetten van Google Ads. Dit betekent:

  • Wat wil je bereiken? Wat is je doel? Als je daar geen duidelijk antwoord op kan geven, ben je er nog niet klaar voor.
  • Gebruik Google Ads op het juiste moment voor de juiste redenen. Vaak volstaat het om veel aandacht te geven aan het vergroten van de organische zoekresultaten. Als daar voldoende leads en of conversies uit voortkomen, dan zou ik mij daar eerst op concentreren.
  • Kan de achterkant van de organisatie een grotere aanloop van offertes en klanten aan? Als de toeloop van mogelijke klanten sterk vermeerdert door het inzetten van Google Ads en vervolgens kan je dat als organisatie niet aan. Dan heb je een probleem en loop je reputatieschade op. Dat kan nooit de bedoeling zijn.
Google Ads, SEO, SEA
Google de nr 1 zoekmachine gigant

Waarom Google Ads?

Google Ads helpt je met het vinden van meer klanten. Het ondersteunt je bij het werven van meer websitebezoekers en het kan mede zorgen voor meer online verkopen. Deze klanten gaan u bellen en ze komen ook nog eens terug ook.

Google Ads lokaal of wereldwijd

Het mooie van online adverteren, is dat u heel gericht kan inzetten op een bepaalde regio, stad en zelfs op meerdere landen. Met Google Ads is de kans het grootste, dat de juiste doelgroep uw advertentie ziet. Er is geen enkele advertentievorm, die dit ook kan zeggen.

Met Google Ads je doelgroep bereiken

Met tekstgebaseerde zoekadvertenties, grafische display-advertenties, YouTube – video-advertenties en in-app mobiele advertenties beschikt u over tal van manieren om uw doelgroep te bereiken met Google Ads.

Hoe werken mijn Google Ads advertenties?

Google heeft hiervoor een apart dashboard ontworpen waarmee u apart inzichtelijk krijgt of de advertenties werken of niet. Werken ze niet? Dan kunt u gedurende de rit de advertentie verder verfijnen.

Wat kost Google Ads?

Ten eerste ben je niet verbonden aan een contract. Je kan je advertentie daarom op elk moment stop zetten. Daarnaast kan je het ook zo duur maken als je zelf wilt. Dat hangt voor een groot deel af van hoe groot de doelgroep is die je wilt bereiken. En u betaalt alleen voor advertenties die wat opleveren, advertenties waarop geklikt wordt.

Wat kan Connect your World voor u doen?

Naast SEO kan Connect your World uw campagnes voor u beheren. We maken heldere en duidelijke afspraken. Daarnaast krijgt u wekelijks een overzicht van de resultaten van uw campagne. SEO bureau Connect your World denkt met u mee om een juiste strategie hier voor te ontwikkelen. Als u naast uw SEO mij u SEA campagnes laat beheren, vraag ik voor SEA dienstverlening slechts een uurtarief van 39,95 EUR exl. BTW. Connect your World heeft ook een Content Marketing strategie.

SEA specialist inhuren Den Haag

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren SEO specialist & Content Marketing expert en is analytisch sterk om het beste resultaat te behalen met uw advertentie campagnes. Wij nemen opdrachten aan in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Breda. Heeft u een vraag of wilt u mij inhuren als SEO en of SEA specialist? Surf naar Mijn Contactpagina en bel of mail mij.