• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com (Gratis SEO Scan)

Gastbloggen

Blogging voor SEO of gastbloggen is een veel gebruikte methode om de rankings van een website te verbeteren. Maar zoals alles wat Google betreft, is dit deel van het internet extreem snel gegroeid. Inmiddels zijn er 10 blogs per elke wereldbewoner. Daarom is het belangrijk om unieke content te maken. Je profiteert nog meer als je gastblogs kunt plaatsen op andere websites eventueel door middel van Spintax schrijven. Ook SEO bureau Connect your World uit Den Haag biedt de mogelijkheid om een gastblog op deze website te laten zetten. Als wederdienst vraag ik een blog op een website van jou of drie linkjes met een DA van boven de 20.

Wat is gastbloggen?

Gastbloggen is een Content Marketing Strategie waarmee je jezelf, je bedrijf of je merk onder de aandacht brengt van een groter publiek. Met een gastblog kun je laten zien wat je in huis hebt en welke kennis je hebt (thought leadership) en uitleggen wie je bent en wat je doet. Hyperlinks in je gastblog richting jouw website zijn weer goed voor je SEO ranking.gastbloggen, bloggen, blog, SEO, Content Marketing, Den Haag

4 beste WordPress plugins / Gastblog 16 september 2020

WordPress is een populair CMS systeem waarmee je eenvoudig zelf een website kunt maken. Er zijn veel verschillende plugins beschikbaar waarmee je jouw WordPress website kunt uitbreiden. Welke WordPress plugins zijn nu echte aanraders? Lees snel verder.

2. Werken in de digital marketing branche? Deze opleiding heb je nodig! / Gastblog 3 juli 2020

Er zijn veel voordelen die je kunt behalen als je lid wordt van de digitale marketing industrie. Het belangrijkste voordeel van deze branche is echter dat u gemakkelijk veel geld kunt verdienen terwijl je vanuit huis kunt werken. Werken in de digitale marketing branche vervolg.

3. 10 beste tools voor een content audit/ Gastblog 11 mei 2020

Het scala aan bronnen en services dat voor ons beschikbaar is, is de afgelopen jaren snel geëvolueerd als het gaat om het produceren van originele en boeiende content voor het web publiek. Als u een eenmansblogger bent of als content ontwikkelaar in een bedrijf werkt, wist u misschien dat de dagelijkse audits van de content op het web industriestandaard zijn geworden. 10 beste Content audit tools

4. Hoe creëert u een goed webdesign?

U hoort wellicht regelmatig dat een goed webdesign erg belangrijk is. Nou, dat is ook zeker zo! Lees snel verder welke stappen u moet zetten om een goed webdesign neer te zetten.

5. Eisen van backlinks

Vijf eisen waaraan goede backlinks moeten voldoen.

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.