• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com (Gratis SEO Scan)

Gastbloggen

Blogging voor SEO of gastbloggen is een veel gebruikte methode om de rankings van een website te verbeteren. Maar zoals alles wat Google betreft, is dit deel van het internet extreem snel gegroeid. Inmiddels zijn er 10 blogs per elke wereldbewoner. Daarom is het belangrijk om unieke content te maken. Je profiteert nog meer als je gastblogs kunt plaatsen op andere websites eventueel door middel van Spintax schrijven. Ook SEO bureau Connect your World uit Den Haag biedt de mogelijkheid om een gastblog op deze website te laten zetten. Als wederdienst vraag ik een blog op een website van jou of drie linkjes met een DA van boven de 20.

Wat is gastbloggen?

Gastbloggen is een Content Marketing Strategie waarmee je jezelf, je bedrijf of je merk onder de aandacht brengt van een groter publiek. Met een gastblog kun je laten zien wat je in huis hebt en welke kennis je hebt (thought leadership) en uitleggen wie je bent en wat je doet. Hyperlinks in je gastblog richting jouw website zijn weer goed voor je SEO ranking.gastbloggen, bloggen, blog, SEO, Content Marketing, Den Haag

1. Werken in de digital marketing branche? Deze opleiding heb je nodig! / Gastblog 3 juli 2020

Er zijn veel voordelen die je kunt behalen als je lid wordt van de digitale marketing industrie. Het belangrijkste voordeel van deze branche is echter dat u gemakkelijk veel geld kunt verdienen terwijl je vanuit huis kunt werken. Werken in de digitale marketing branche vervolg.

2. 10 beste tools voor een content audit/ Gastblog 11 mei 2020

Het scala aan bronnen en services dat voor ons beschikbaar is, is de afgelopen jaren snel geëvolueerd als het gaat om het produceren van originele en boeiende content voor het web publiek. Als u een eenmansblogger bent of als content ontwikkelaar in een bedrijf werkt, wist u misschien dat de dagelijkse audits van de content op het web industriestandaard zijn geworden. 10 beste Content audit tools

3. Hoe creëert u een goed webdesign?

U hoort wellicht regelmatig dat een goed webdesign erg belangrijk is. Nou, dat is ook zeker zo! Lees snel verder welke stappen u moet zetten om een goed webdesign neer te zetten.

Eisen van backlinks

Vijf eisen waaraan goede backlinks moeten voldoen.

4. Waarom je Google Ads door GMU laten beheren?

Je Google Ads door GMU laten opzetten en beheren zorgt ervoor dat je in de praktijk kan rekenen op heel wat interessante voordelen. Heel wat bedrijven willen graag aan online marketing doen, maar komen daar niet aan toe omdat ze er bijvoorbeeld zelf de kennis niet voor hebben. Lees verder over Google Ads

5. Leads genereren doe je als volgt

Ben jij als onderneming op zoek naar manieren hoe je meer leads zou kunnen genereren? Het wordt vandaag de dag steeds lastiger om jezelf hoorbaar te maken in de oceaan van het internet. Dagelijks blijven er webshops en websites bijkomen van bedrijven op grote en kleine schaal. Lees verder over leads generen.

6. Tips: meer bezoekers op je website/gastblog 24 november 2019

Om een website succesvol te maken heb je natuurlijk ook veel bezoekers nodig en je moet ze ook blijven trekken. Lees hieronder een aantal tips hoe je dat kunt doen.

7. Bovenaan in de zoekmachines met Google Ads/Gastblog 18 november 2019

Sta je nog niet op de eerste pagina van Google als je zoekt op relevante SEO zoekwoorden voor jouw bedrijf? Dit kan je veranderen. Lees hier meer over Google Ads.

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.