• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com voor een SEO check

SEO & Content Marketing Diensten

SEO Scan / SEO Audit / SEO project 

SEO Diensten:

Content Marketing & UX-design

SEO SEA extra voordelig

Als u naast SEO diensten ook nog eens SEA diensten bij ons afneemt, dan krijgt deze diensten extra voordelig. Ik beheer uw Google Ads campagnes dan voor 39,95 EUR per uur excl. BTW.

1. SEO diensten

1.1 SEO Kennismakingsgesprek

If you are not able to read Dutch, please feel free and surf to this page in English.

In een kennismakingsgesprek willen wij als eerste een indruk krijgen van uw bedrijf of organisatie. Het kennismakingsgesprek is een belangrijke voorbode van een SEO Audit en noodzakelijk voor een goed SEO advies. We vernemen graag, wat uw bedrijf of organisatie doet. We gaan namelijk samen op zoek naar het waarom. Wat is uw reden van bestaan? En hoe geeft u dat dan vorm? Gezamenlijk achterhalen we in de SEO Audit de ‘Sweet Spot’. Een ‘Sweet Spot’ is het gat in de markt, een mogelijkheid om digitaal uit te blinken en je te onderscheiden van de concurrentie. Een kennismakingsgesprek is gratis bij SEO bureau Connect your World. Bij zoveel dingen is het belangrijk, dat er een klik is tussen een bedrijf en een ingehuurde SEO specialist.

SEO doelen stellen: Bovenaan in Google

Ten tweede willen wij achterhalen, of er doelstellingen of ‘key performance indicatoren‘ zijn geformuleerd. Dit is zowel voor de organisatie als voor de website van belang. Is er een digitale strategie en hoe wordt deze vorm gegeven? Met de antwoorden op deze vragen en de SEO Audit komen we uiteindelijk tot een plan van aanpak. Uiteindelijk bepalen we samen de SEO strategie om bovenaan in Google te komen.

Daarna vertellen wij iets over SEO & Content Marketing bureau Connect your World uit Den Haag en bespreken we eventuele vervolgstappen.

1.2 Basis SEO check / scan

Gratis SEO scan / SEO check

Deze basischeck start met een 0 meting. Hoe staat uw website ervoor op specifieke zoekwoorden ten opzichte van de concurrentie? Aan de hand van een SEO Checklist scannen we vervolgens uw website en kijken we naar zaken als structuur, linkbuilding, SEO vriendelijke teksten, gebruik van social media en een stuk techniek. Hiervan maken we een SEO advies met daarin de verbeterpunten en een korte uiteenzetting, hoe we vervolgens uw website met een goede SEO strategie bovenaan bij Google kunnen krijgen.

1.3 SEO – audit / uitgebreide scan

SEO Audits kunnen op elk moment nuttige inzichten opleveren, als uw huidige SEO strategie niet werkt zoals verwacht. Of u werkt aan een bepaald doel en wilt er voor zorgen, dat u de essentie goed op orde hebt, voordat uw bedrijf investeert in een grotere campagne.

Een SEO Audit is nuttig als:

  • Uw site opnieuw is ontworpen.
  • U bezig bent met het bouwen van een nieuwe website.
  • U een probleem tegenkomt met een daling van het verkeer of ranglijsten als gevolg.

SEO & Content Marketing bureau Connect your World uit Den Haag maakt bij een SEO Audit een onderscheid tussen kleine en grote websites, waarbij de grens ligt op 10 a 15 pagina’s.

Technische SEO Audit

Een technische SEO Audit controleert uw site op kleine of grote fouten, die ervoor kunnen zorgen, dat uw website niet hoger scoort. Bij deze audit lopen we verschillende stappen door, waaronder processen zoals het crawlen en indexeren van uw site, het controleren van het gebruik van robots en het elimineren van omleidingen. Het controleren op dubbele content, het ontdoen van de broncode van rommel en het uitvoeren van on-page en off-page SEO komen ook aan bod. Het doel is om een ​​routekaart te bieden voor een technisch goede website, waardoor deze de best mogelijke verandering biedt op hogere zoekposities.

SEO bureau Connect your World uit Den Haag biedt een volledige reeks SEO Audit diensten, die u een vollediger beeld geven als het gaat om het beoordelen van uw website en de mogelijkheden ervan. Naast onze volledige technische SEO Audit bieden we aanvullende SEO Audit diensten, die naast elkaar werken of alleen staan ​​om uw prestaties op bepaalde gebieden, of die van uw concurrenten te beoordelen.

De verschillende SEO Audits

Link audit analyse: Grondige beoordeling van uw backlink-profiel, het opsporen van mogelijke problemen en het toekomstbestendig maken van uw link strategie. Omdat SEO Linkbuilding nog steeds belangrijk is voor SEO, is dit een belangrijke SEO – Audit.

SEO Audit van concurrenten: Achterhaal uw echte online concurrenten, schets waar ze goed presteren en benadruk strategieën en mogelijkheden om u te helpen beter te presteren.

Content – Audit: Uw richting voor de contentstrategie bepalen. Er voor zorgen, dat deze SEO ondersteunt door uw huidige inhoudsoutput te beoordelen en punten voor ontwikkeling te identificeren.

Van de SEO Audit krijgt u een rapportage, die we bespreken. Vervolgens overleggen we de eventuele vervolgstappen op basis van deze SEO Audit.

1.4 SEO projecten

De resultaten van de SEO Audit zijn namelijk de basis voor vervolgprojecten. Elke organisatie is anders en heeft zijn eigen verhaal. De SEO strategie naar aanleiding van de audit kunnen daarom bijvoorbeeld er heel verschillend uit zien. In overleg maken we een plan van aanpak met een schatting van het aantal benodigde uren. De strategie van Connect your World gaat uit van het geïntegreerd oppakken van SEO & Content Marketing. De twee onderdelen kunnen indien gewenst afzonderlijk of achtereenvolgend worden opgepakt.

1.5 SEO maand- of jaarabonnement

Als uw website op orde is en u bent tevreden met het resultaat, is dat een mooie prestatie, waar we trots op kunnen zijn. SEO houdt echter nooit op. Uw concurrenten zitten ook niet stil. Het is belangrijk om uw website blijvend te onderhouden.

Houd uw SEO rankings op niveau

Hiervoor heeft SEO & Content Marketing bureau Connect your World het maand- of jaarabonnement geïntroduceerd. Hiermee neemt u als organisatie bijvoorbeeld 1 dag in de week of in de maand af, waarin we kijken of er dingen veranderd zijn en of er kleine of grotere acties nodig zijn. De kleine acties worden direct opgepakt. Bij grotere zaken gaat het op basis van overleg en prijscalculatie.

1.6 SEO starterspakket voor start – ups

Als ‘start-up’ heeft u het de eerste maanden van uw bestaan zeer druk. Daarom is het verstandig om een ‘to do’ lijst te maken. De SEO van uw website moet daar zeker op staan. Een website alleen is niet genoeg. Zichtbaarheid is het toverwoord. De 1e positie of 1e pagina van Google zijn noodzakelijk voor veel bezoekers en klanten. Daarom heeft SEO bureau Connect your World een starterspakket voor de beginnende ondernemer. In 1 dag wordt de basis gelegd om uw website goed vind- en zichtbaar te maken. Voor slechts 699 EUR ex BTW doe ik het volgende voor u:

  1. Ik optimaliseer de al aanwezige webteksten voor SEO.
  2. Daarnaast zorg ik voor een goede duidelijke navigatie en interne sitestructuur.
  3. Voor de 5 meest relevante zoekwoorden (combinaties) probeer ik een top 20 ranking voor u te behalen.
  4. Ik zorg dat Google Analytics, Search Console en Google Mijn bedrijf worden geïnstalleerd en geïmplementeerd.
  5. Ik zorg voor de eerste 20 backlinks.

Meer weten over Start-Up en SEO? Lees deze blog.

Wat kost dat precies? Tarieven SEO bureau Connect your World.

Wat is een SEO Audit?

Een SEO audit kun je zien als een uitgebreide controle van de SEO van jouw website. Waarom komen er geen of te weinig bezoekers op je website en scoort jouw website slecht in Google? Om dit te achterhalen moet je gegevens verzamelen en analyseren.SEO Audit

Wat is een Content Marketing Strategie?

De Content Marketing Strategie wordt opgezet om structuur te brengen aan de content vanuit een lange termijnvisie. Het dwingt u om strategisch na te denken over welke content u wanneer wilt publiceren, via welk online kanaal en wie de doelgroep is. Met als resultaat het binden en boeien van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten. SEO Audit, Content Marketing Strategie

1.7 Linkbuilding uitbesteden

Wil je snel resultaat en op korte termijn hogere rankings? Dan is de SEO Linkbuilding Boost misschien iets voor jou. In 10 dagen voeg ik tussen de 200 en 250 links toe die naar jouw website verwijzen. Dat zijn ruim 200 stemmen op jouw website, wat je domeinautoriteit sterk verhoogt en voor hogere SEO rankings zorgt voor je website. Het prijskaartje is 899 Eur ex BTW incl 550 EUR aan links.

2. Content Marketing & UX – Design

2.1 Content Marketing

Waardevolle content is één van de belangrijkste levensaders van uw website. Google wil meer dan ooit, dat een website bovenaan in Google er ook voor zorgt, dat de Google gebruiker een antwoord op uw website vindt, waarover hij of zij tevreden is. Actuele, regelmatig ververste en waardevolle content, die vragen van de Google gebruiker beantwoordt, vind Google zeer belangrijk. Hoe speel je hier als organisatie op in? Alles begint met het opzetten van een Content Marketing Strategie.

Als er als onderdeel van een SEO Audit ook een Content Audit is gedaan, kan dat veel waardevolle inzichten hebben opgeleverd om uw Content Marketing Strategie verder vorm te geven.

Contentstrategie, Content Marketing, Content is King
Boeken over Content Marketing

Het uitrollen van een contentstrategie

Het opzetten en uitrollen van een contentstrategie is niet makkelijk. Ten eerste moeten we het DNA van uw organisatie doorgronden. Ten tweede moet het belang ervan, door de organisatie worden ingezien. Dit kost tijd en energie, maar als je die er voldoende in stopt, zijn de resultaten vaak verbluffend. Door met elkaar te sparren, maken we veel keuzes voor de latere uitvoering. Dit kan ook betekenen, dat we iets niet doen. En niet geheel onbelangrijk we starten met schrijven. Connect your World kan u hiermee helpen.

Bel 06-41226543 of e-mail deze SEO & Content Marketing specialist voor een afspraak.

SEO Den Haag
Heimwee naar die oude tijd!

2.2 Usability check + rapportage

Eigenlijk zou voor elk SEO traject een usability check van uw website de eerste stap moeten zijn. Is het een intuïtieve website met een goede navigatie? Wat is het idee achter de website? Kunt u alles makkelijk vinden? Staat er niet teveel informatie op de website? Dit zijn allemaal factoren die niet vallen onder het vakgebied SEO, maar er wel veel invloed op hebben. Connect Your World biedt daarom een usability check & rapportage aan voor 89 EUR excl. BTW. per uur.

SEO specialist Den Haag inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO bureau Connect your World uit Den Haag, Zuid Holland. Wilt u mij inhuren als SEO specialist of Content marketing expert? Surf naar Mijn Contactpagina en neem contact met mij op. De eigenaar van SEO bureau Connect your World is een ervaren SEO specialist uit Den Haag en een Content Marketing expert met ruim 20 jaar ervaring. Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht & Breda.

Hier vindt u meer info over de tarieven van SEO bureau Connect your World. Lees ook verder over een speciale SEO actie voor de MKB-er. 

Klanten van SEO bureau Connect your World.

Wilt u weten, wat een bepaalde term betekent? Kijk in het SEO & Content Marketing Woordenboek.

Op alle diensten van SEO bureau Connect your World uit Den Haag zijn onze algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.

Gratis SEO Checklists

Met deze SEO checklists kunt u zelfstandig aan uw website werken. Een website beter vindbaar maken, kost echter een hoop tijd. Laat bovenaan in Google komen daarom aan een professional over. U kunt zich daardoor richten op uw ‘core business’.