• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com (Gratis SEO Scan)

10 beste tools voor content audit om uw SEO te verbeteren

Content Audit, SEO Den Haag
Content Audit, SEO Den Haag

10 beste tools voor een content audit/ Gastblog 11 mei 2020

Het scala aan bronnen en services dat voor ons beschikbaar is, is de afgelopen jaren snel geëvolueerd als het gaat om het produceren van originele en boeiende content voor het web publiek. Als u een eenmansblogger bent of als content ontwikkelaar in een bedrijf werkt, wist u misschien dat de dagelijkse audits van de content op het web industriestandaard zijn geworden.

Volgens Smart Insights vertrouwt 76 procent van de marketeers op organisch verkeer om de effectiviteit van hun advertenties te beoordelen. 67 procent zegt, dat SEO de meest succesvolle marketingstrategie is die nieuwe leads en bezoekers naar de website kan leiden.

Bovendien blijkt uit een enquête van negenennegentig organisaties, dat content marketing tot 41 procent goedkoper is, dan het betalen van zoekresultaten, waarbij 84 procent van de marketingexperts erkent, dat dit heeft geleid tot een netto positief effect op merkherkenning. Laten we een kijkje nemen naar enkele van de beste web bronnen, die zijn gebouwd met het oog op content controle en een praktische uitleg, waarom u ze kunt blijven gebruiken.

1. Google Search Console

Ondanks hun rol in wereldwijde en lokale SEO patronen, is het de moeite waard om naar Google’s eigen webanalyse services te gaan om dingen uit te voeren. Google Search Console is een perfecte bron voor de positie van het domein in SERP en biedt inzicht in website-elementen zoals laadtijden, verbroken identificatie van backlinks en het uitvoeren van een content audit.

U kunt het materiaal rond het platform eenvoudig aanpassen en gepersonaliseerde waarschuwingen instellen voor mogelijke toekomstige knelpunten. De Google Search Console biedt ook toegankelijkheidsbeoordelingen voor smartphones, die de eindresultaten van de webanalyse zullen helpen verbeteren, waardoor dit platform een ​​sterke dagelijkse optie wordt voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers.

2. Mijn Site Auditor

My Site Auditor is een gekwalificeerde bron voor een content audit voor grote websites en bedrijven, die gespecialiseerd zijn in SEO-services aan de andere kant van het spectrum. Het voordeel van My Web Auditor zit in de functionaliteit van de functie, die u helpt om het een regelmatige aanvulling te maken op uw dagelijkse beheer- en webpublicatie-inspanningen. Het platform wordt geleverd met een groot aantal geschreven content functies die dichtheid optimalisatie en zoekwoordtargeting mogelijk maken. Beide zijn belangrijk voor pagina’s met zoekresultaten in de zoekmachines.

Het biedt verschillende configuratie oplossingen waarvan, u kunt profiteren in de vorm van plugins voor het verzamelen van controlegegevens, volledige klantenservice en vooraf ontworpen auditsjablonen.

3. Inzicht in content

Content audits kunnen zowel per pagina als op de hele site worden uitgevoerd, op basis van de grootte en specificaties van de website. Content Insight is een raamwerk dat is gebouwd voor deze mentaliteit, waarmee individuele pagina’s kunnen worden geëvalueerd in de richting van SEO voor hun resultaten, inclusief hyperlinks, multimedia en geschreven materiaal.

Dit is een flexibel portal, die gebruikersvriendelijke beoordelingsrapporten probeert op te nemen met bijgevoegde screenshots en filtermethoden voor het uitbreiden van de gebruikerservaring, website-auditmogelijkheden en beoordeling. Als voordeel biedt Content Insight convergentie met Google-bronnen in termen van blootstelling aan kritische SEO-vereisten op elk moment, waardoor het netwerk nuttig wordt, ongeacht de capaciteit waarop de site momenteel draait.

4. Yoast SEO

Yoast SEO is gebouwd voor metadata, zoekwoordmatching, potentiële projectvoorbereiding en analyse van geschreven materiaal in relatie tot de niche van het web. Yoast SEO kan worden gebruikt voor en nadat het materiaal is geproduceerd en vrijgegeven, waardoor het voortdurend op de hoogte is van opkomende marktontwikkelingen en SEO-verwachtingen. Yoast SEO geeft je inzicht in het succes van sociale netwerken en draagt ​​bij aan een verbeterde gebruikersparticipatie op alle online platforms, waardoor het een fantastisch platform is voor zowel onafhankelijke content producenten als bedrijfsvertegenwoordigers.

5. Prepostseo

Prepostseo is een SEO suite die bestaat uit meer dan honderd tools die zijn ontwikkeld om uw SEO in een mum van tijd te verbeteren. Als u op zoek bent naar een alles-in-één platform waar u uw inhoud kunt controleren, aan backlinks kunt werken, uw grammatica kunt controleren, uw website kunt beheren, da pa kunt controleren en nog veel meer, dan heeft u Prepostseo nodig.

Prepostseo zal je verbazen met zijn assortiment aan tools. Ze bieden de beste plagiaatcontrole, grammaticacontrole, parafraseren, reverse image checker, backlink maker, Google indexer, IP locator, domein autoriteit checker en honderden andere tools om uw SEO en dat alles op één plek te verbeteren. Op hun website vindt u tools voor het schrijven van inhoud, domeintools en tools voor websitebeheer. Deze tools zijn gratis en ze hebben tot nu toe tientallen bedrijven geholpen om hun websites in de top resultaten van de SERP te krijgen.

6. Woopra

Een gebruiksvriendelijke en soepele consumenten ervaring op uw website is belangrijk voor zowel conversie als gebruikersinteractie. Woopra is een webbeoordelingsplatform dat is ontwikkeld met dergelijke doelstellingen in gedachten, waardoor realtime tracking en beoordeling van kritieke site-uitvoerfuncties zoals trechters en segmentatie van gebruikers in combinatie met daadwerkelijk materiaal mogelijk is.

Woopra’s superioriteit ten opzichte van andere content analyse software op onze lijst is de eenvoud en het potentieel voor u om specifieke taken te plannen om autonoom uit te voeren binnen de applicatie. Bovendien biedt Woopra volledige integratie met hulpprogramma’s zoals DropBox en HubSpot, waardoor de veelzijdigheid verder wordt uitgebreid, waardoor het een perfect platform is voor het controleren van content op bedrijfsniveau.

7. Knabbelschaar

Nibbler is een vereenvoudigde tool voor een content audit met een gestroomlijnde gebruikerservaring die een geweldige content audit belooft wanneer je die nodig hebt. Nibbler begeleidt u bij het aanpassen van de koppen en onderwerpen om zo goed mogelijk aan de behoeften van de kijker te voldoen, ondanks de afhankelijkheid van de gebruiker van gedenkwaardige ondertitels en titels. Naast de SERP analysetool biedt Nibbler ook basisvaardigheden voor proeflezen en spellen, waardoor het een perfect forum is om je op te concentreren bij het dagelijkse site-onderhoud en het maken van content.

8. Blaze

Als u op zoek bent naar constante tracking- en content bronnen, dan is Blaze de beste bron voor uw auditbehoeften. Blaze zal een uitgebreide catalogus van de bestaande content maken om ervoor te zorgen, dat de potentiële output is gebaseerd op de wensen van de doelmarkt.

Wat Blaze onderscheidt, is de afhankelijkheid van apps voor klantenservice waarmee u contact kunt opnemen met de vertegenwoordiger van het team en begeleiding en input kunt geven over de huidige status van uw site op SERP. Dit onderscheidt Blaze van andere platforms die functionaliteit bieden voor automatisering en content controle op basis van formules, waardoor het een sterke optie is voor pagina’s met grote hoeveelheden geschreven materiaal of pagina tellingen.

9. WooRank

Websites waarvan de omvang varieert van het maken van content en bloggen tot klantenservice en verkoop, lijken efficiëntere SEO-optimalisatie nodig te hebben, waardoor WooRank een optimale bron is om te overwegen. WooRank is een webbeoordelingsprogramma met de nadruk op realistische en bruikbare aanbevelingen over het succes van de site. De functieset van WooRank varieert van traditionele zoekwoordoptimalisatie, inhoudscontrole tot SEO-tracking en basisverdeling van bronnen.

Afhankelijk van de grootte en specificaties van de applicatie kan WooRank worden gebruikt als een apart online portaal of als een plug-in op uw website, waardoor het een eenvoudige en schaalbare bron is voor consumenten van alle niveaus.

10. Web-CEO

Als u op zoek bent naar een alles-in-één platform voor contentcontrole met een robuust scala aan optimalisaties, zal Web CEO een van de beste kanshebbers zijn met de bovengenoemde Prepostseo. De software is ontwikkeld met het oog op volledige verbetering, websitebeheer en continue auditing, inclusief bronnen die zijn gewijd aan onderzoek van concurrenten, analyse van sociale media, het maken van links en backlinks. Web CEO staat talrijke website-tracking, het maken van rapporten in meerdere formaten en SEO-waarschuwingen toe om aan uw behoeften te voldoen.

Conclusie

De content analyse tools die we hebben aangepakt, beginnen net het oppervlak te krassen van wat er gaat naar websitebeheer en continue monitoring. Negeer de normen voor content inventaris en content controle niet, ook niet als uw materiaal vandaag de dag goed presteert. De concurrenten zijn voorbestemd om stappen te ondernemen en ervoor te zorgen dat hun sites hoger scoren dan die in de branche. Een periodieke content audit maakt constante verbetering en het volgen van een meer dan welkome toevoeging mogelijk en kan resulteren in veel betere resultaten, opbrengstproductie en marktbewustzijn voor uw website om verder te gaan.

Content Marketing Blogs Connect your World

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.